2012 m. spalio 10 d., trečiadienis

Mes dalyvaujame!


Ar ką nors girdėjote apie bendruomenės šventę, kuri vyks Kaune? 
Dar negirdėjote??? 
Tai prašom pasidomėt - tikrai bus smagu ir įdomu!


O visas naujienas galite sekti jų Facebook puslapyje.

Manau, kad tikrai rasite, kuo prisidėti prie šios gražios šventės...ir ji graži ne todėl, kad simpatizuočiau užsienyje populiariam Halloween'ui, o todėl, kad šią šventę kursime kartu su savo šeimomis ir draugais!

Aš su dukryte gaminsim vėliavėlių girliandas ;)

foto: www.etsy.com/shop/HomeDesignsByGloria
 O kuo prisidėsite JŪS?


2012 m. spalio 4 d., ketvirtadienis

Atvirukas "Kelionė oro balionu" / Card "Traveling with Air Balloon"


Grįžtu po ilgos pertraukos su dar vienu atviruku... turbūt atspėjot, kad mano šeimoje buvo dar vienas gimtadienis :D Taip, dabar paskrebinu tik tada, kai proga "prispaudžia"...

Atviruką planavau pagamint labai labai greit - viens du ir yra :D Ir buvau visiškai neteisi... pirmiausiai problema ta, kad vyriški atvirukai dėliojasi sunkiau, nei švelnieji moteriški ar žaismingieji vaikiški. Tad nutariau nekankinti savo mūzos, o įkvėpimo dairytis konkursuose. Kaip žinia, jų šimtai vyksta įvairiuose tinklaraščiuose. Aš dažnai ten ieškau įkvėpimo, kai reik sukurti greičiau nei per parą :D Ir radau... oro balionus... taip taip, jie dabar labai populiarūs, bet man vistiek labai patinka. Ne tik žiūrėti, bet ir skristi ;)

Atvirukas be galo paprastas - keletą oro balionų atspaudžiau ant balto kartono, ir apibarsčiau trijų spalvų reljefiniais milteliais. Pakaitinau karšto oro fenu, iškirpau paveikslėlius. Ryškiausią mėlyną balioną klijavau su 3D iškiliom pagalvėlėm, kad jis atrodytų arčiausiai. Ruda juostelė apačioje šiek tiek palankstyta, kad atvirukas nebūtų visai plokščias. Reljefiniai milteliai taip pat atlieka savo darbą - suteikia gyvumo, ryškumo. Štai ir viskas :) 



O čia dar ir dovanėlė, kurios pakuotę paderinau prie atviruko. Džiaugiuosi, kad gimtadienio kaltininkui patiko ne tik dovana, bet ir visos dekoracijos :)

Naudotos priemonės:
- kraft popierius atviruko pagrindui;
- "Distress Embossing Ink" rašalas-klijai;
- reljefo milteliai : melyni, auksiniai, vario spalvos;
- antspaudukai;
- dekoratyvinis vinukas;
- dvipusė lipni juostelė;
- 3D lipnūs kvadratėliai;
- kirtimo formelė Tim Holtz "Typeset" (skaičiui 30);

Dalyvausiu konkursuose:
- scrapmagik-shop.blogspot.com
- mojomonday.blogspot.com
- thepinkelephantchallenge.blogspot.com