2011 m. rugsėjo 23 d., penktadienis

Sveiki užsukę į spalvotus namučius :)

PRAŠOM UŽEITI - JAUSKITĖS KAIP NAMIE...


Labai labai ilgai kaupiausi pirmam dienoraščio įrašui... ir turbūt todėl, kad nelabai mėgstu viešas internetines erdves... nemėgstu pasakoti ir apie save... Tad šis žingsnis tikrai man daug reiškia.

Ką gi, reiktų turbūt trumpai prisistatyti - aš vardu Justė. Nevardinsiu tokių dalykų kaip amžius, šeimyninė padėtis, gyvenamoji vieta ir t.t. Manau, kam reikės, tas susižinos, o kam bus neįdomu, tai nereiks į savo galvas dėtis papildomos informacijos :)

Galbūt pirmiausiai apie pomėgius, nes tik dėl jų ir prisiverčiau išlįsti į viešąją erdvę. Sunku vienu žodžiu nupasakot visus pomėgius, todėl parašysiu formulę (turbūt keistai skamba):





Palieku daugtaškį, nes tikrai dar ne viską atradau. O greičiausiai ir proporcijos laikui bėgant keisis :)

Šiaip esu meniškos sielos žmogus, bet nemažą mano asmenybės dalį sudaro ir racionalus protas. Turbūt tie, kas mane pažįsta, puikiai žino, apie ką aš čia kalbu:) Niekada savęs menininke nevadinau, nes tiesiog esu "prie meno", o ne jame :) Kartais susimąstau, ar tikrai keliauju tuo teisingu keliu, ir kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad viską galėsiu vertinti tik tą kelią nukeliavusi :)

Tiesiog man patinka gražūs, estetiški dalykai (daiktai, reiškiniai, žmonių bruožai ir savybės ir t.t.). Aišku, grožis ir estetika pagal mano supratimą - juk tai labai labai subjektyvu, ar ne? ;)


Taigi, stengsiuos čia parodyti savo kūrybinius pažaidimus. Tikiuosi, kad atsiras žmonių, kuriems mano darbai patiks - gal pralinksmins, gal praskaidrins blogai prasidėjusią dieną, o gal įkvėps saviems kūrybiniams impulsams... Nepažadu, kad tikrai išpildysiu šio dienoraščio pavadinimą ir čia rasite visas vaivorykštės spalvas... betgi tamsiai pilka ar purvinai mėlyna irgi spalvos, ar ne? :D

12 komentarų:

  1. VAlio!!
    Dziaugiuosi, kad pagaliau pasiryzai ir Sveikinu su ikurtuvemis ;)
    Zinau, cia bus silta ir jauku ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveikinimai atidarius savo dienorasti! Manau jis bus puikus, nes tavo darbai labai faini, jau pradesiu dabar ju dazniau laukt :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveikinu ikurus savuosius namucius :) linkiu, kad juose niekad netruktu tavuju graziuju kurinuku :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ačiū pirmosioms lankytojoms :) Na, tikiuosi, kad nenuvilsiu, nors tikrai esu ne iš tų, kurios labai dažnai rašys įrašus :) Bet bus proga dažnaiu savo darbus į dienos šviesą ištraukt :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. kuo nuosirdziausi sveikinimai ir nuo manes

    AtsakytiPanaikinti
  6. Juste, džiaugiuos ir sveikinu. Viskam ateina metas. Tavasis užsidegimas, puikūs, skoningi darbai, didžiulis noras pačiai kurti o ir kitus skatinti verti būti matomais.
    Smagu :)
    Labai :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Tik dabar, paveluotai pastebejau kad isikurei naujus namucius...SVEIKINU! tai didelis zingsnis!

    AtsakytiPanaikinti
  8. Kelis kartus tikrinau save ar teisingai supratau, kad atradau tavo dienoraštį :))))
    Be galo džiaugiuosi ir nuoširdžiai sveikinu :)
    Man labai trūko tavo virtualių namų, kuriuose bus galima rasti tai, ką padaro tavo kūrybiškos rankos ir racionali galva :)))
    Sveikinu :*

    AtsakytiPanaikinti
  9. Ačiū visoms už sveikinimus :) Taip, Aurelija, čia aš ir mano dienoraštis :)))

    AtsakytiPanaikinti