2012 m. birželio 4 d., pirmadienis

Skrebukas "Tėti, myliu Tave"

***



Vis galvoju - kaip gerai, kad yra tos šventės :) Tai bent paskrebinu :))) O per dieną antras įrašas tinklaraštyje išvis yra nerealus pasiekimas :) Taigi, dar viena dovanėlė - šįkart gaminta padedant mažajai pozuotojai :)

Pirmiausiai gimė mintis nufotografuot dukrytę su tuo užrašu. Kadangi reikėjo veikti greitai, tai ant kartono tiesiog juodu markeriu užrašiau tekstą. Kartonas, tarp kitko, kažkurio skrebinimo popieriaus rinkinio nugarėlė. Širdelę iškirpau iš kažkokio dovaninio popieriaus likučio ir priklijavau. O mažylei labai patiko "gamint tėčiui dovaną", t.y. pozuoti. Aišku, per tą judesį iš 20 kadrų tik keli buvo pusė velnio (kokybės atžvilgiu). 

Sekantis žingsnis buvo parinkt skrebukui pagrindą. Vargau ilgai - vis niekas netiko. Juodo nenorėjau, raštuotas nelabai tiko. Prasikankinus gerą valandą (o buvo jau 1val. nakties), staiga gimė išganinga mintis - panaudot tą pati kartoną! Tuomet viskas susidėliojo labai greit - schemą paėmiau iš čia, gėlytes su numylėtiniu Cuttlebug'u labai greit susikonstravau, o pagrindą nuštampavau SATH "Slight Alterations" antspaudukais.

Tai tiek trumpai apie kūrybinį procesą ;) O kokias dovanėles Jūs dovanojot tėčiams?

Naudotų priemonių sąrašas:


Dalynauju konkurse:

21 komentaras:

  1. Ohoho, čia tai bent. Ir idėja ir išpildymas tiesiog fantastika :) Sėdžiu, žiūriu ir akių negaliu atitraukti. O pagrindo geresnio tai nei BG nei Kaisercraft nepagamintų. Aplodismentai tavo sumanumui ir dukrytės pastangoms įgyvendinant šią idėją :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. labai labai gyvas!!!
    skrebink dazniau!!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. labai idomu buvo paskaityti igyvendinimo procesa; labai grazus skrebukas!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Atsakymai
    1. Toks nejustiškas :P bet TH štampukai mane įkvėpė tam laisvumui :)

      Panaikinti
  5. Neapsakomai lengvas, gaivus, gėlėtas (tos rozetės tai man labai jau patinka). Toks turintis žavaus vaikiško chaoso, kuris, be abejo, yra kruopščiai apgalvotas. ;) Puikiai, puikiai :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. ziuriu ir baltai pavydziu... zinok man irgi buvo si mintis su uzrasu mazes rankose pasveikinti teti, bet deja deja... maze tikra maze, neislaike lapo, o ji greit suniokojo... tad palikau sia minti kitiems metams kai ji ugteles... tad zinok man labai patiko dar ta ideja ant to paties lapo suskrebinti viska, ziurisi pagrindas liuksiskai, spalvos mmmm superiskos :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Puiki mintis! Labai patiko modeliukes taskuota palaidine ir prie jos priderinta taskuota sirdute ;) Teisiog, viskas suderinta nuo...iki ...Bet labiausiai zavinga mazosios sypsena ;) Itariu kaip smagu buvo fotografuotis ;D

    AtsakytiPanaikinti
  8. Kaip lengva, gaivu ir linksma ... man labai patiko :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Pamiršau ... labai graži mergytė. Nuostabi vaiko šypsena ... ir superinės nuotraukos :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Einu ir einu ratais apie kiekvieną detalytę,-taip viskas patinka: ir nuostabi dukrytės nuotaika, ir skrebuko sėkmę nulėmusi galutinė schema, imta iš širdies;), ir tamsioji rozetė ant tamsaus fono, tarsi suteikianti mažylei erdvės, ir tos gaivios žalumos lopinėliai, na, ir, žinoma, priemonių paprastumas, išradingumas...
    Belieka tėčiui imtis skrebinimo, kad ir mama turėtų panašių dovanų ;)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Fabulous layout!Thank you, from ArtUgolok-)))

    AtsakytiPanaikinti
  12. Sveikinimai didžiausi, patekus į topą!!! Šis skrebukas to 100 procentų vertas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū!!! Būčiau ir pamiršus pažiūrėti, kaipgi tas konkursas baigėsi :) Smagu patekt į penketuką :)

      Panaikinti