2011 m. rugsėjo 25 d., sekmadienis

Skrebukas "Knygos" / Scrapbooking Layout "Books"

Šis skrebukas darytas žaidimui "Slapta skrebukė" :)

O priešistorė tokia: jau antrus metus iš eilės vyksta skrebinančių žmogučių iš visos Lietuvos susitikimas. Taigi, dalyvavau jame ir aš. Apie susitikimą galite pasiskaityti scrapping.lt tinklaraštyje. O aš trumpai papasakosiu apie slaptos skrebukės žaidimo principą. Šį kartą tema buvo "Hobis / Pomėgis" (aišku, išskyrus skrebinimą). Tad kiekviena dalyvė turėjo atsivežti po nuotrauką, apibūdinančią pomėgį (arba tiesiog savo portretą) ir trumpą aprašymą apie savo pomėgį. Man labai labai pasisekė, kad ištraukiau Puskio nuotraukėlę - žaviuosi jos darbais, tad kurti šį skrebuką buvo vienas malonumas! Aišku, buvo šiek tiek neramu, nes kai išsiunčiau skrebuką, tai kasdien laukiau pasirodant žinių, ar gavėjai patiko mano interpretacija... Tikiuosi, kad nenuvyliau:)

Trumpai apie skrebuko pagaminimo technikas ir subtilybes:
- pagrindo popierius Basic Grey "Jovial - Blizzard";
- pavadinimas "Knygos", nuotraukos rėmelis ir laikrodukas sukurti naudojant reljefinį dekoravimą milteliais - panaudoti Ranger "Black" milteliai;
- tekstas rašytas spausdinimo mašinėle, paskiau sukarpytas juostelėm ir suklijuotas;
- likę dekoratyviniai elementai iškarpyti iš Tim Holtz reljefo formelės "Damask and regal flourishes" pakuotės (man patinka panaudoti viską, ką tik įmanoma);

Taip pat pabandysiu laimę "Get Creative" konkurse ;)

12 komentarų:

  1. Labai dailu, ir stampukai man pazystami ;)...cia puikiai dera.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū, Irma :) Taip, tikrai, antspaudukai juk iš tavęs :D Betgi tu labai gerą atmintį turi :) Man tos raidelės labai labai daug kur praverčia - vienas iš mano mylimiausių antspaudukų raidynų :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aisku nenuvylei!!! Man labai patiko darbelis, geriau ir negalejau tiketis!!! Labai apsidziaugiau kai pamaciau, kad darbelis nuo taves :) Beto ir ismokau si bei ta, kaip idomiai padaryt remeli, prisiminiau embosinima, zodziu geriau negali but!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  4. fabulous layout!!......love the frame, thanks for playing with us at Get Creative!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Labai fainas skrebukas! Lyg is pasakos :) Labai patiko tie karpyti raizgalai, cia kaip supratau ir yra is pakuotes?
    Ir dar, gi niekada nebuvau uztikusi tavo blogo - labai graziai isikurei cia ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Puski, man tikrai smagu, kad tau patiko :)

    Živile, tai kad aš prieš porą dienelių tik ir įsikūriau :) Ir ačiū už gerus žodžius skrebukui... taip, tie raitaliukai iš pakuotės karpyti:)

    Irini, thanks for visiting my new blog :) I'm glad you liked this LO :)

    hmmm... ir vis dar mąstau, ar verta savo tinklaraštyje rašyti įrašus dviem kalbom (lietuvių ir anglų). Kaip Jums atrodo? Man asmeniškai tai patinka skaityt apie darbus ar technikas ir pvz. graikiškai aš nesuprantu :D Gal būtų proga ir anglų kalbą prisimint, bet iš kur to laiko šitiek gauti? :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Rašyk lietuviškai kuo paprasčiau. Arba pirmiau angliškai, o tada lietuviškai. Tada neįsijausi į aprašymą, ir sutaupysi nervų ir laiko, neversdama iš lietuvių į anglų kalbą :D

    Beje, gražu!

    AtsakytiPanaikinti
  8. Wonderful layout!!! I just love the way you wrote journaling,and the frame and the color combo are all perfect! Good luck with the challenge!!! Thanks for playing along with us at Get creative!!!

    AtsakytiPanaikinti
  9. This is beautiful!!! Good luck with the challenge!

    AtsakytiPanaikinti
  10. As ir kuri laika rasiau dviem kalbom, ir dabar jei darau i kokursus dar parasau, bet tai tikrai uzima laiko... gal ir gerai butu visa laika dviem rasyt, bet kartais ir tai vos sugebi kazka parasyt, turi greit sumest viska, kol vaikas miega ir pan., bet jei tau pavyks gali tikrai bandyt!

    AtsakytiPanaikinti
  11. Kažkaip nebučiau pagalvojusi kad tavo darbas, toks gal daugiau Puskiškas :) labai pataikei, šaunuolė ;)

    AtsakytiPanaikinti
  12. Fantastic layout, so beautifully crafted with wonderful colours and great journalling. Thank you so Kuching for joining us at Get Creative and good luck.

    Marie

    AtsakytiPanaikinti