2011 m. gruodžio 6 d., antradienis

Prisiminimai, sugulę nuotraukų albume


Ar kada susimąstėt, kad šiais skaitmeninės fotografijos laikais, yra vaikų, kurie taip niekada ir nesužinos, kaip atrodė būdami 6 mėnesių, metukų ar dviejų? Šiuolaikinės mamos (tarp jų ir aš), bent porą nuotraukėlių per dieną padaro, nes tie mažieji angeliukai tokie gražūs... ir taip greitai keičiasi... 

O štai kūdikių namuose augantys vaikučiai savo nuotraukų neturi. Na, gal per tuos 3 metus, kuriuos praleidžia ten, ir lieka kelios nuotraukėlės. Bet juk tai taip liūdna. Todėl labai džiugu, kad Aušra pasiūlė puikią idėją (plačiau skaitykite čia). Scrapping.lt forumas prisidėjo prie šios idėjos įgyvendinimo - skrebukės mielai prisijungė prie šio projekto . Ir štai, turime daugybę puikių originalių vardinių albumėlių kūdikių namų vaikučiams!

Keletą pagaminau (tiksliau dekoravau) ir aš. Jie tikrai paprastučiai, bet smagu buvo dirbt žinant, kad jie saugos vaikystės akimirkas:)














Beje, ši nuostabi idėja nėra vienkartinė. Kažkodėl daugiausiai labdaros projektų būna prieš Kalėdas, bet manau, kad gerus darbus gera (ir būtina) daryti visus metus. Tad jei norite prisijungti, susisiekite su manimi, parašykite scrapping.lt forume ar rašykite tiesiai šios idėjos autorei Aušrai (ausra eta artincart.com). Jei nedrįstate albumo dekoruoti, galite mums atiduoti nedekoruotą - rasime, kas albumiukui suteiks išskirtinę išvaizdą :)

6 komentarai:

  1. šauniai padirbėjai. man labai patiko ta įkišamų kortelių idėja. ir kodėl man tokia mintis neatėjo į galvą???

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai fainuciai albumiukai :) du kortelem tiksliai, kad labai puiki ideja :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. dėkui, merginos... iš tikro geriau jau nereiktų tų albumėlių dekoruot... bet kad jau galim prisidėt prie tokio šaunaus projekto, ir tai džiugu :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Oi kaip jie man patinka tokie šiltučiai, tokie vaikiški. Na tikras grožis

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kokie mielybes! Smagu kad kazkas tuo užsiima!

    AtsakytiPanaikinti