2012 m. gegužės 7 d., pirmadienis

Atvirukai mamytėms / Cards for Mother Day

Turiu prisipažint, kad pastaruoju metu prie savo mylimųjų popieriukų prisėdu tik tuomet, kai "prispaudžia" šventės... Žinau, galėčiau dažniau sau suteikt tokį malonumą, bet įgimtas pareigos jausmas vis priverčia daryti kitus darbus.

Šiandien pasidalinsiu Mamos Dienos atvirukais, kuriuos gaminau, kaip tikra studentė, paskutinę naktį (tiksliau iki paryčių). 


Šiame atviruke panaudojau savo pačios pagamintą skaidrią širdelę su metaliniu krašteliu (gaminta iš spec. granulių). Darbo eiga buvo tikrai paprasta. Pirmiausiai pasigaminau pagrindą iš kraft popieriaus, tuomet su siuvimo mašina apsiuvau rėmelius. Turbūt matot, kad siūlė tokia "įdomi" gavosi - štai taip man sekasi draugauti su nauja siuvimo mašina :D Turbūt antrą kart tokios siūlės niekaip nesigautų nusiūt :) Balti nėriniai - tai rub-on lipdukai (kuo toliau, tuo labiau juos mėgstu). Žodelis "mamytei" darytas su antspaudukais. Skaidrią širdelę mediumu "Glossy accents" priklijavau prie "laikraštinio" popieriaus ir apipaišius iškirpau. Mediumą naudojau todėl, kad jis išdžiūvęs lieka skaidrus - tad galima klijuojant išgauti stiklo efektą. Ir šiaip šis mediumas mane gelbėja, kai reik priklijuoti gan sunkias, dideles detales. Juodu tušinuku dar papaišaliojau šen bei ten, kad atvirukui suteikčiau daugiau žaismingumo. Štai ir viskas :)


O šio atviruko gamybos procesas buvo labai panašus. Gal pastebėjot, čia su siuvimo mašina jau geriau sekėsi draugauti :D Bartas nėrinukas yra taip pat nutrinamas lipdukas. Kadangi daugiau pasigamintų akcentų neturėjau, tai panaudojau drugelio antspauduką. Piešinėlį iškirpau ir 3D pagalvėlių pagalba "pakėliau" drugeliui sparnus. Raudoną atlasinę juostelę priklijavau dvipuse 3mm lipnia juostele.

Kadangi atvirukai jau padaryti, tai nutariau pabandyt laimę ir vienos skrebukės surengtame konkursėlyje. Gal ir Jūs prisijungsit? Ir ačiū, kad nepatingėjot užsukti ir permest akimis mano trumpas kūrybines akimirkas :)


Naudotų priemonių sąrašas:


Dalyvauju konkursėliuose:

18 komentarų:

  1. Wow pasaka tiesiog!!! Nuostabus, ypac pirmasis!!! Toki pasikabinciau ir ziureciau, ziureciau niekaip neatsiziureciau!!! Labai grazu!!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pritariu,tas pirmasis is koto verciantis!!!!!!toks visai netipiskas, ne koks saldesis. Super!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Eina sau... nu pasakiski atvirukai. Vieni is graziausiu kada nors matytu.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ačiū labai - kažkaip nesitikėjau, kad tiek atsiliepimų sulauksiu... Mamytėms atvirukai patiko :) O man visų Jūsų žodžiai atperka tą nedamiegotą savaitgalį :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Fabulous cards - I love the stitched border around them and the way you finish the inside. Thanks so much for joining us at Jay Gee's :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Nu kokie grazuoliukai atvirukai!! super!! mane zavi viskas kas is kraft popieriuko!! taip gyva ir naturalu :) o tie balti neriniu rubonsai kaip cia tinka, as pamaciau, kad SN yra tad vis laukiu atkeliaujanciu geriu, kad uzsisakyt, o dar ki pamaciau tavaji panaudojima isvis noriu noriu!!
    Beto labai dziaugiuosi, kad prisijungiai prie konkurselio :) sekmes :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Labai nuostabūs atvirukai, o tas kraft popieriukas tai iš vis labai liuks ir super tinka su baltos spalvos rubon lipdukais, ir labai labai tinka visokie paišaliojimai ant krafto su plonais tušinukais, nes super originaliai atrodo. :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Juste, tu nors ir retai, bet taip ypatingai sužibi! Atvirukai labai šilti, tiesiog liesti norisi... Ir man visada labai malonu skaityti tavo darbelių gimimo istorijas bei peržvelgti naudotas priemones :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Labai gražūs atvirukai, ypač nereali baltoji siūlė, tikrai gaila, kad tokios neišeina pakartot, ji tokia chaotiškai žaisminga!

    AtsakytiPanaikinti
  10. Jie tokie organiškai tikri ir gražūs savo subtiliu paprastuu. Ką ten, Juste, jie nuostabūs!

    AtsakytiPanaikinti
  11. Sveikinu su laimejimu 'Mainu Rate'!

    dalijablog

    AtsakytiPanaikinti